anakjani
anakjani
By: mohd khearizat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Jan-2008 19:24 Email | Share | | Bookmark
TRIP RAKUZZ LAST KOPEK KAT G.NUANG



Monday, 3-Dec-2007 18:10 Email | Share | | Bookmark
keje giler...

pitih x gigi saya..
polis trafik off duty
baru sampai kat penang.. tgh lepak kat bayan baru
View all 18 photos...
hehehehe..ni gambar aku dgn yatie.. last saturday kita org naik motor dari kl sampai penang.. 5jam stengah kat atas motor..naik kebas gak punggung aku.. tapi yatie leh steady je.. cayalah.. ni yang buat aku x nyesal nikah dgn dia.. cayokkk!!! pas tu esoknyer sempay la kitaorg gi keliling pulau pinang yang indah ni.. best gak main layan lap kat sini..


Monday, 3-Dec-2007 14:38 Email | Share | | Bookmark
AKU KAT PENANG....!!!!

bari sampai kat feri pulau pinang.. masa ni kul 5.30pagi..
platform soil investagation.. salah satu kerjo den..
kumpulan bangla yang lebih banyak cakap dari kerja..
View all 9 photos...
asalamualaikum... skrg aku kene gi anta kerja kat penang.. best.. baru rasa mcm jadik manusia balik.. penat keje site ni.. tap apa yang penting aku dapat duit lebih sket utk majlis kenduri kawin aku nanti.. kalau leh aku nak stay kat sini lama sket.. syok, walaupun aku tido opis je..


Sunday, 26-Aug-2007 15:08 Email | Share | | Bookmark
TRIP KE LUBUK MEMERANG. BERJIRAN DGN LUBUK TEDUNG KAT KEMENSAH

tgh tggu shahrul
dari kiri.. shahrul,aku,mat janggut
siang ikan di siang hari or siang hari diasiang ikan... ok ke??
View all 10 photos...
hehehehehee.. dah dekat seploh tahun aku x masuk tempat ni.. tapi AWAS!!! tempat ni banyak HARIMAU time musim durian.. depa suka carik durian susu or durian hutan kat area lubuk tedung dan lubuk memerang.. OK trip kali ni just 4 org je.. aku(warque), yatie (wife aku),mat janggut @ mat rock n shahrul OTAI... kes nye begini... pada suatu hari si shahrul ni dah bisa2 satu badan sebab sejak trip TAHAN raya cina yang lepas (2tahun lepas kot???) dia memang x jejak utan langsung.. cuma ke utan DARA je kot...so kita org bertolak masuk pada 18/08/07 kul 5 lebih kot.time tu ujan lebat.. cian aku tgk bini aku.. muncung je.. (aku lupa nak bagitau dia kat situ banyak pacat.heheheheheheheheh ) tapi aku respek jugak yatie ni sbb dia xpenah nak merungut.. cuma kekadang tu terkekeh gelak n melompat2 bila tgk pacat kat kaki aku.. shahrol lak lupa bawak kasut.. syok bila tgk dia seluk tangan dalam lumpur nak cari selipar nippon dia yang tersekat... mat lak macam biasa la.. layan blues.. kekadang aku xfaham btul la dgn mat ni.. dia layan lagu apa ek.. nak kata rock.. mcm layan blues je dia ni... ntah2 dangdut kot... ... ok korang enjoy la gambar ni ek...chow wasallamualaikum..


Thursday, 2-Aug-2007 15:23 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS MAKAN2 BUAH KAT UMAH IDA...

 
 
 
View all 12 photos...
makannnnnnnnn... makan selagi yang termampu.. cuma kitaorg kene panjat sendiri ler... pas tu terjun mandi sungai... syokk woooooo


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net